OS Real Estate Broker - шаблон joomla Окна

VERGADERKAMERS

Algemene vergaderkamers
Het kantoorgebouw beschikt over 2 algemene vergaderkamers op de begane grond waar huurders kosteloos gebruik van kunnen maken. Het betreft een kleine (maximaal 4 personen) en een grote (maximaal 12 personen) vergaderkamer welke genaamd eerste en tweede kamer. De kamers zijn te reserveren middels een online boekingssyteem.

Grote vergaderzaal
Naast de algemene vergaderkamers op de begane grond beschikt het gebouw over een grote vergaderzaal, van circa 100 m², welke per dag of per dagdeel kan worden gehuurd. De vergaderzaal is voorzien van meubilair en kan in verschillende opstellingen worden ingericht. Daarnaast is de ruimte voorzien van internet en kan er gebruik gemaakt worden van een beeldscherm door middel van een HDMI-aansluiting. Naast het gebruik van de ruimte is er de beschikking over 10 parkeerplaatsen in de parkeergarage (-2).

De kosten voor het huren van de vergaderzaal zijn als volgt:
- Dagdeel (ochtend of middag) 150 EUR huur + 5 EUR p.p servicekosten
- Dag 250 EUR + 7,50 EUR p.p. servicekosten
Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW. De servicekosten omvatten het inrichten en opruimen van de zaal en het verzorgen van koffie, thee, water, koekjes en mintjes.

 De ruimte is te boeken via ons bedrijfsrestaurant. Tevens is er de mogelijkheid tot het aanbieden van extra diensten als de catering. Uiteraard laten zij u graag een offerte op maat laten toekomen. Bent u geïnteresseerd in het huren van de ruimte of benieuwd naar de mogelijkheden stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..