OS Real Estate Broker - шаблон joomla Окна

COMPLEX

Kantoren in Laan van Nieuw Oost Indie 131-133
Het kantoorgebouw is gelegen in het Bezuidenhout aan de opnieuw ingerichte Laan van Nieuw Oost Indië, één van de belangrijkste verkeersaders van Den Haag. Het kantoorgebouw ligt direct naast het Beatrixkwartier en het centrum van Den Haag. Diverse Ministeries, SER, Paleis van Justitie, AZIVO, Tebodin en tal van andere zakelijke dienstverleners hebben zich reeds in dit gebied gevestigd. Om de hoek is de drukke Theresiastraat gelegen met onder andere vestigingen van Albert Heijn, Dixons en Gall & Gall. Daarnaast zijn er diverse lunchgelegenheden.

Het kantoorgebouw is recent volledig gerenoveerd en geoptimaliseerd zodat het weer voldoet aan de (duurzaamheids)eisen van de huidige kantoorgebruikers. Na grondige voorbereiding zijn de renovatie werkzaamheden nagenoeg afgerond, waarbij alle kantoorruimte casco zijn gemaakt, opnieuw worden geschilderd en voorzien van nieuwe plafonds en verlichtingsarmaturen. Tevens worden alle toiletunits gerenoveerd en de radiatoren aangepast naar individuele regelbaarheid.

Ten slotte is de gehele begane grond opnieuw ingedeeld als centrale ontmoetingsplek ten behoeve van de gebruikers en de bezoekers van het gebouw. Er is een centrale entree gerealiseerd met in het verschillende zit- en (afgesloten) vergaderfaciliteiten. Tevens is er op de begane grond een bedrijfsrestaurant met buitenterras waar alle huurders gebruik van kunnen maken.

Parkeren
Onder het gehele complex is een zeer ruime parkeerkelder (-1 en -2) aanwezig met een parkeernorm van 1 parkeerplaats per 45 m². Voor bezoekers zijn er op het buitenterrein diverse parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens zijn er in zowel de parkeergarage als op het buitenterrein diverse mogelijkheden tot het opladen van elektrische auto's. Vanuit de parkeergarage kunt u met de lift en de trap naar de gewenste verdieping.

Algemene vergaderkamers
Het kantoorgebouw beschikt over 2 algemene vergaderkamers op de begane grond waar huurders kosteloos gebruik van kunnen maken. Het betreft een kleine en een grote vergaderkamer welke genaamd eerste en tweede kamer. De kamers zijn te reserveren middels een online boekingssyteem.